Så där ja, nu harvi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
Vihar nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Sällan, om någonsin, har ett bakverk blivit så hypat. Och vilket recept sedan. Jag har inget emot att tillbringa många timmar i köket, men undrar om cronuten verkligen är så god att den är värd allt detta
De torra skämten till trots så finns det ju faktiskt ett visst mått av sanning i det. Någon fritering var jag inte alls sugen på att syssla med så det blev vårrullar av filodeg som gräddades i ugnen
Men det är när jag ser min gamla farmor framför mig – vid pianot som jag har ärvt, sjungades Konvaljens avsked (”… så blir jag gömd under snövita svepningens dräkt”) med spröd stämma och gammaldags frasering, samtidigt som hon knyckigt ackompanjerade sig själv med värkstela händer – som uppmaningen från en kommersiell aktör att fira hågkomsten av henne med en enchilada spicemix framstår som direkt plump
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.