För en mjölkfri variant går det precis lika bra med kokosgrädde. Idag ser det tyvärr annorlunda ut hos många, godis harblivit något både stora och små äter alla veckans dagar
Så där ja, nu harvi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
Vihar nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Sällan, om någonsin, har ett bakverk blivit så hypat. Och vilket recept sedan. Jag har inget emot att tillbringa många timmar i köket, men undrar om cronuten verkligen är så god att den är värd allt detta
Här kommer ännu en variant på något av det godaste man kan göra i sin Crock-Pot slowcooker. Bra syror men framför allt en fyllig mogen varm frukt som backas upp av kryddiga toner från sina tio månader på ekfat
Vihar varit rätt så förskonade här hos oss men nu hardet varit lite mer regn här. Vi fortsätter att njuta av semestern och inom kort bär det av mot kusten och spännande äventyr där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.