Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Det var (nog) första gången jag lagat kyckling i denna gryta och resultatet blev häpnadsväckande. är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av
Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till
Vivärmer den i mikron. (F-n, vi borde haft retsina…) Vi satt ute på altanen, med infran påslagen, men sedan skingrades molnen och det blev (nästan) skönt
Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Håkan är en redan invigd dubbad korvvuxen sedan länge, med många korvrecept i ryggsäcken. Jag är nu formellt dubbad som vuxen, helt enligt korvritualen med korvhornet aktningsfullt pålagt på både vänster och höger axel
Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept. Hela året har vi suttit på flera recept och bilder som vi bara väntat på att få dela med oss av till er, bilder och recept från förra årets jul i det Mårtenssonska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.