Stek sedan i mjölkfritt smör eller kokosolja. Min dotter älskar pannkaka och goda sylten till. Jag gillar detta extra mycket när jag vet att jag får i mig bra saker för min kropp, kan jag dessutom göra något som hon njuter av vilket hon gjorde av denna pannkaka så blir det extra bra, bonusen blir ett glatt och energifyllt barn
Stek bitarna i mjölkfritt margarinoch råsocker och pudra över kanel mot slutet. 1 msk mjölkfritt margarin. 30 g mjölkfritt margarin, kallt. 50 g mjölkfritt margarin. 1 msk mjölkfritt margarin. 30 g mjölkfritt margarin, kallt. 50 g mjölkfritt margarin
Min mammas fantastiska bröd som serveras till bufféer. Både lätt att göra och lätt att äta Degen görs kvällen innan och får stå och kalljäsa i kylskåpet över natten
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt rumsvarmt smör i klickar, socker, salt och det mesta av mjölet
Föräldrarnas kylskåp är dock inte lika fullt av mjölkfria grejer som vårt eget, så denna gång fick jag improvisera med olja istället för mjölkfritt margarin i fyllningen (i degen spelar det ingen roll)
Anledningen till att jag köpte sojamjölk var för att jag skulle göra den här efterrätten. Det är ju alltid kul att göra nåt nytt och när det är allergier inblandat får man automatiskt prova nya ingredienser
Enkelt, kanske, men det är så många som klickat på vetebröd med äpple att det får komma in. De fina svenska päronen måste användas och reslutatet blev över förväntan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.