175 g rumsvarmt smör. Grädda mitt i ugnen mellan 20-25 min, kakan ska vara kladdig i mitten. Låt svalna helt innan den skärs upp 1 P. 175 g rumsvarmt smör
Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
Skulle jag ha tagit testet före jag startade företag hade jag nog inte varit lika bossig tror jag. Efter att ha svarat på en del frågor kom testet fram till det här om mig
När jagvar hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innanjag gastade att det här receptet måste jag ha, alltså sååå goda
Det blev många affärsmiddagar och jag har alltid haft en svaghet för söta efterrätter, men ofta blev det också dålig mat på resande fot, på flygplan och snabbmatsrestauranger
Kan nog vara det godaste jag gjort. Roligt att se hur oeniga vi var, men vi lyckades ena oss till slut vilka vi tyckte var fina och vilka som vi inte ville ha
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.