Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta Texas Chili
Av den anledningen blev jag extra glad när Knorr frågade om jag inte ville göra ett samarbete med dem för att lyfta upp deras nya storsatsning på vegansk och vegetarisk mat för dagligvaruhandeln, dvs för privatpersoner
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chilimed tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Ät den veganska ceasarsalladen som den är eller servera som tillbehör till grillat kött… Tänk på att cashewnötterna i dressingen tillsammans med mandlarna gör att det blir en ganska mättande rätt
Hacka chokladen och lägg den i en kastrull ihop med grädden, låt chokladen smälta på låg värme. När smeten stelnat ordentligt är det dags att rulla den till små bollar med hjälp av två skedar
Julgodis med lite sting i, mumsfilibabba. Hacka chilin i bitar och lägg i grädden. 1 bit av en chilifrukt, ett par cm blir lagom, vill man ha extra mycket chilismak är det bara att ta mer. 1 bit av en chilifrukt
Mosa den hårda tofu i bitar och blanda med soja, lönnsirap, salt, chiliflakes och peppar. Kikärtspaj med broccoli, grönkål, soltorkade tomater och kalamata oliver
När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.