Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta Texas Chili
Toppa med exempelvis körsbärstomater och vegansk mozzarella. Denna bönlasagne är en riktigt proteinbomb med flera olika proteinkällor från bönor och linser
Av den anledningen blev jag extra glad när Knorr frågade om jag inte ville göra ett samarbete med dem för att lyfta upp deras nya storsatsning på vegansk och vegetarisk mat för dagligvaruhandeln, dvs för privatpersoner
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chilimed tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Ät den veganska ceasarsalladen som den är eller servera som tillbehör till grillat kött… Tänk på att cashewnötterna i dressingen tillsammans med mandlarna gör att det blir en ganska mättande rätt
Jag serverade med lite vegansk parmesanost på toppen. Resten av familjen skulle äta spagetti med köttfärssås, och jag bara kände att jag inte alls var sugen på kött
Chili. Sallad med tomat & lök. Chili. Smaka av med salt och peppar. Chili. Servera grytan med nykokt ris, paprika och gräddfil och en stor härlig sallad
Det är en god pastasås, i lasagne eller ovanpå de spenat och ost-fyllda canellonisarna, passerad som soppa med smulad fetaost och råpressad vitlök ovanpå eller till exempel på grillad blomkål som jag provade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.