Vi har av någon outgrundliganledning avsagt oss alla behov för reträtt från dennalivsstil och påpekar oss själva dagligen med att det är andra än jag som är boven i dramat, vi har, för att säga det ganska milt, blivit mycket goda på att skylla ifrån oss
Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackadpersilja och peppra
Denär dessutom lätt att göra mjölkfri. I alla fall är det minfavoritsemla. Gör så här. Roligtfaktiskt att det finnsmiljonervarianter, på dentraditionellaklassiska semlan, idag
Karin / bevemyrs blogg. Denhäralltiett gratängen ärriktigt, riktigt god. När det gratinerat klart i ugnen läggs fläskfilé på och tillsistklickas en creme fraicheröra över allt sammans
För denhär sommaren tänker jag fortsätta äta precis som jag gör nu. Kanske till och med gå ner det därsistakilot som gör att jag interiktigt går i smaljeansen
Bladen på bildenär resultatet från förra veckans omväg. Det var imitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Eftersom det har varitdåligt med högtidsdagar på sistatiden, och väldigt gott om härligäggvita efter all vaniljkrämskokninghäribageriet, bestämde vi oss för att det ärMarängsvissens dag imorgon
När jag var ny häriSverige hade jag svårt att skilja mellan rev och räv. En infödd stockholmare skulle aldrig bry sig om skillnaden men för minflickväns norrländska öron var detta en styggelse
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Tillsättmandelblandningen. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.