Beasåsen den köpte jag men resten ser ni här. Gubben han fick ta på sig vinterjackan och stå ute i kylan och grilla, varttog sommaren vägen kan man ju undra
(Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer. Hade hört talas om pankopanering genom min obsession för asiatisk mat
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
När ni läser detta har ni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
konditor, så ni hajar. Det går så klart även att göra en vanlig vaniljpannacotta eller friska upp den med lite citron och toppa med någon påskgul frukt
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Har ni varit nyfikna vilken middag ni kunde ha bjudit era vänner på. Även om bara en kunde vinna ingredienserna till mitt recept med HP-sauce, så har ni nu alla möjlighet att testa maten för här är min middag
Nu hade jag köpt en bit som låg där i frysen (jodå, den var inhandlad färsk, men på grund av trytande fantasi hamnat i frysen) och tog upp onödigt mycket plats
Vet ni hur han visste det. Har ni kokat någon risgrynsgröt ännu. Om du som jag svurigt tillräckligt många gånger över gröt som kokat över eller bränt vid, så hittar nilösningen här
Tog vanligt socker och sen hällde jag i lite fruktpektin och trodde ju att det skulle ta ihop. Ha varit usel på att uppdatera här nu ett tag men om ni undrar vad jag gör så finns jag även på facebook med växelhäxan
i min lunchlåda förra veckan. Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver. Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er
Kellys blev till slut ett stamställe för oss liksom för många andra Ysta'bor, menyn bytes ofta ut, man kunde alltid lita på att det serverades rikliga portioner med vansinnigt god mat och priserna gjorde att man kunde gå dit ofta
Ni borde verkligen testa, perfekt som frukost, mellis eller kvällsmål. Här har ni länken ifall ni vill beställa och fram till söndag får ni 100kr rabatt med koden Ashkan om du handlar för 500kr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.