Middagen ni andra missade
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pepparbiff med HP-saucespetsad rödvinssås, krämig gratäng och rödbetssallad, 4 pers Potatis- och jordärtskocksgratäng
  • 800 g potatis, tunt skivad
  • 200 g jordärtskockor, skivade
  • 3 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 liten purjolök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • salt och peppar
  •  
  • HP-saucespetsad rödvinssås
  • 3 dl rödvin
  • 1 ½ dl HP-sauce
  • 2 msk råsocker
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 gul lök, klyftad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 msk honung
  • Rödbets- och chèvresallad med rostade hasselnötter
  • 4 stora rödbetor
  • 150 g chèvre
  • 70 g ruccola
  • ½ dl hasselnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.