Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Redan vid första klunken började hittepådelen av fru Ms hjärna jobba om vad detta crushvatten kunde användas till, idag tänkte vi bjuda er på resultatet av det arbetet, en mojitoliknande drink
Skulle nog fungera bra i en somrig glassdrink. Dag två tvättar du limefrukten noggrant. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Pudra över vetemjölet och rör noggrant. När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Tryck ut den i en pajform, nagga med gaffel och förgrädda på 200 grader i 10 minuter. Grädda i 35 minuter på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.