varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Idag blev det varmrökt lax med färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Rör ihop ingredienserna och låt stå i kylen tills det är dags att servera
Så var det häromveckan och jag var jättesugen på varmrökt lax så vi gjorde det enkelt för oss. Man handlar efter jobbet, kommer hem sent och är hungrig
På torsdag ska min avdelning på jobbet (som inte är min avdelning så länge till) ha kräftskiva i min chefs sommarstuga Kräftskivor är det bästa jag vet, dels för jag är totalgalen i kräftor och dels därför att det oftast blir himla bra stämning på såna tillställningar
Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli och en krämig avokadosallad. I dag fixade jag till en snabb middag till mig och maken med det jag hade hemma
Varmrökt lax är gott. Och dyrt. Visst är konsistensen och smaken kanske inte densamma, men vad gör det när det ändå är gott och nästan som the real deal
R och jag har tok jobbat med att renovera ett litet hus i Sverige så vi kan fira lite semestrar där. Det är så litet och gulligt och jag längtar efter att det ska bli semester
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.