varmröktlax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med deugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Laxen rökte vi alltså på grillen och vi använde webers äppelrökflis. Ja det har varit fullt upp idag som vanligt och jag vet inte vad det är men jag har varit så trött hela dan
Enligt tradition hade vi en nykomling på julbordet. Lax (och röror. Knäckesticksen blir rätt mjuka och tråkiga om röran får ligga för länge så det är bäst att lägga på den strax innan servering
Egen varmröktlax är otrolig prisvärt jämfört med den köpta. Om man har en klotgrill med lock är det faktiskt lättare att varmröka en laxbit än att grilla den
Finhacka dillen och lägg den på en tallrik. Servera laxen med såsen, potatisen och en klyfta citron. 4 portionsbitar varmröktlax. 1 tsk flytande honung
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Rör ihop ingredienserna och låt stå i kylen tills det är dags att servera
Lägg upp på fat eller skär upp denvarmröktalaxen i fyra portioner och lägg upp på tallrik. Har potatisen fint skal så räcker det att skrubba och putsa dem
Vi enades om en halvsida varmrök lax med en romsås till. Efter några dygn på båtluffen, med mestadels burkmat ur ryggsäcken var det ganska befriande att få gå loss bland de nyrökta delikatesserna hos fiskhandlaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.