Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Varmchokladmed skumtomtar och vit choklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Nötgodis med hemgjord choklad på kokosolja. Den hemgjorda chokladen som täcker dessa små nötbitar smälter i munnen tack vare kokosoljan som blir flytande vid väldigt låg temperatur
Så helt naturliga ingredienser och dessutom nyttiga,fyllda med superfoods och antioxidanter. Efter en hel dag i solen fick jag cravings på både choklad och jordnötssmör
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchoklad på den och en smoothie
Så ät den med gott samvete. Raw Chocolate Mousse Cake. Den här choklad mousse tårtan är så sjukt god och krämig och dessutom fylld av vitaminer och nyttiga fetter
Varmchokladmed chili,. Finns det något som smakar bättre än lite varmchoklad framför brasan. Hacka chokladen och ha i den i mjölkblandningen och vispa tills det blandats ordentligt
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varmchoklad
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Jag gillar att testa nya saker och det här receptet kom till efter att jag helt enkelt inte hittade något recept jag var helt nöjd med
Grovhacka chokladen och strö den över frukten i formen. Servera med vispad grädde. 1 100 g mörk choklad, 70 %. Strö över kokos och gratinera i ugnen tills chokladen smält och kokosen fått fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.