Visste ni att havre är väldigt proteinrikt. Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar dig som blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Det finns ett fåtal platser kvar till en ettårig yrkeshögskoleutbildning där man kan lära sig bla att göra sin egen korv, tillverka ost och lära sig röka fisk
Det händer inte ofta här i Halmstad, men ikväll har Lindex bjudit in till festligheter när de har pre-shopping av Sienna Miller Hearts kollektionen och det vill jag absolut inte missa
Då blev det en skapelse på det som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma. Lite käk på torsdagskvällen för en person vid bordet (hrm, i soffan framför TV
Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. De funkar nog fint med pasta eller bulgur till också, eller varför inte lite gammal hederlig kokt potatis
Förutom recepten har jag också skrivit lite grann om varför innehållet i respektive recept är nyttigt och inspiration till dig att vara flexibel och experimentera med innehållet så att du kan laga dina personlig favoriter
(”Förmarinaden” använde jag inte mer, fast det kan man säkert om man vill). Jag hade sex älgstekar som jag en kväll (fredag) lade i en ”förmarinad” (jag lade ner stekarna frusna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.