Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta tilldenhär gratängen. Men nu har jag lärtmig en läxa och tänker ifortsättningen läsa mer nogsamt på innehållsförteckningen
Istället fyller jag mina påsar med de naturella nötterna som också finns bland naturgodiset, de som man själv kan fixatill hemma så att de få sig en extra lyxig touch av choklad eller kryddor
Fråga migintevarför. Detfinns en anledningtill att klassikerblir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Varförinte bjuda på en pulled pork. Köp integärna från de större kedjorna utan försök få tag på köttet genom någon lokal saluhall eller slaktare som har närproduceradestyckdetaljer, det skänker dig så mycket mer glädje i form av kvalitet
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degentillsdenärsmidig. Solroskärnor Naturella. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt elleri bullformar av papper
Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på ilivet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Gör dem då litetjockare än vanligt. Denhär gången blev det en matig, lite grövre, glutenfrivariant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som deär, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinerai ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.