Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portLäggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppra. Vikihopkycklingenoch ”syihop” snittetmedtandpetareellerengrillpinneElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portLäggpåostochsoltorkadetomater, saltaochpeppra. Vikihopkycklingenoch ”syihop” snittetmedtandpetareellerengrillpinneElsas Skafferi
Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomatOlivolja - ellerännuhellreoljanfråntomaterna. Läggskockor, tomater, vitlök, basilikaochparmesanienmixerElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färsk potatissallad med oliver, kapris och persiljaRinglaöveroljaochvinäger, blandaruntordentligt - smakaavmedsaltochpeppar. Delapotatisenochblandamedoliver, skocka, kaprisochpersiljaElsas Skafferi
Var dags mat - Pesto med kronärtskocka och soltorkad tomatOlivolja - ellerännuhellreoljanfråntomaterna. Läggskockor, tomater, vitlök, basilikaochparmesanienmixerElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Potatissallad med linser och grillad paprika - perfektsnabbmatnärdufåttpotatisöver. Skivapotatisenochblandamedlinser, lökochpaprika. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färsk potatissallad med oliver, kapris och persiljaRinglaöveroljaochvinäger, blandaruntordentligt - smakaavmedsaltochpeppar. Delapotatisenochblandamedoliver, skocka, kaprisochpersiljaElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Burrata med grillat päron, vårlök, romansallad och balsamico, 2 persPenslademmedolja, saltaochpeppra. Saltochpeppar. Klyftapäronet, salladenochlökarna. LäggdempågrillenochlåtdemfåfärgElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Sallad med vattenmelon, mynta och purjolökPressasaftenfrånencitroniskålenochtillsättnågramatskedargodolja. Gott, frisktochfräscht. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Sallad med vattenmelon, mynta och purjolökPressasaftenfrånencitroniskålenochtillsättnågramatskedargodolja. Gott, frisktochfräscht. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Gurksallad med chili och citron, 4 portSvartpeppar. påcitronsaftocholja, blandavälochsmakasedanavmedpepparoch. LäggienbunkeochströöverElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 portBlandamedlök, kaprisochpesto. Saltochpeppar. Smakaavmedsaltochpeppar. SkalaochskivalökentuntElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Bulgursallad med rostade kikärtor och granatäppleLåtsvalnaochblandasedanmedbulgur, granatäppelkärnorochhackadpersilja. Hackadpersilja. Kokabulgurmedvatten, buljongtärning, kanelochkardemummaElsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 portLäggsalladimittenpåvarjetortillabröd. ”Grönagudinnan”. ServeramedextrasåsochservetterJ. Läggpåenrejälklickavsåsen, toppamedskivadlökElsas Skafferi
Var dags (gröna) mat - Ljummen kålsallad med knaperstekt bacon och senapskräm, 4 portistekpannanmedbaconfettet, blandaruntochtillsättnågramatskedarav. StekbaconetriktigthårtochlyftsedanöverdettillentallrikkläddmedElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 portBlandamedlök, kaprisochpesto. Saltochpeppar. Smakaavmedsaltochpeppar. SkalaochskivalökentuntElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Vintersallad med apelsin- och wasabidressingBlandagrönsakernaochhällövernågramatskedardressing, blandavälochläggupppåettvackertfatElsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser, 4 portSmakaavmedsaltochpeppar. Jagmixargrundenochlåtersedanlinsernakokaidenslätasoppan. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Morotssoppa med sötpotatis och rostade chiafrön, 4 portSaltalättvidbehovochserverarykandevarmmedderostade. Fräslök, vitlökoch. ochingefära. KokatillspotatisochElsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 portLäggsalladimittenpåvarjetortillabröd. ”Grönagudinnan”. ServeramedextrasåsochservetterJ. Läggpåenrejälklickavsåsen, toppamedskivadlökElsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser och cocos, 4 portSmakaavmedsaltochpeppar. Jagmixargrundenochlåtersedanlinsernakokaidenslätasoppan. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Sallad med stora vita bönor, kikärtor och rosépepparHackadillochskivalök, blandamedbönorochärtor. Saltochpeppar. BlandavälochsmakaavmedsaltochpepparElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Bulgursallad med rostade kikärtor och granatäppleLåtsvalnaochblandasedanmedbulgur, granatäppelkärnorochhackadpersilja. Hackadpersilja. Kokabulgurmedvatten, buljongtärning, kanelochkardemummaElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Hyvlad broccoli med machésallad och balsamicoSkivabroccolintunt, gärnamedmandolin, ochblandamedfintskurensalladslökochsalladsblad. SaltochpepparElsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.