Jag har nog mest stått i köket, känns det som. Tårtantill grabben blev en låång skapelse gjord på glutenfri marängbotten, så att alla skulle kunna äta av samma tårta
Blanda samman florsocker och citronsaft och bred glasyren över tårtan. Blanda vetemjöl, strösocker, bakpulver, smör och ägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Eller varför inte göra en enkel mandelbotten och bre moussen över den som en enkel moussetårta. Första satsen skar sig totalt och jag fick kasta den, men skam den som ger sig, andra vändan gick bättre
Fyllningen. Igår njöt vi av en himmelskt god rawfood tårtatill dessert. Letade bland minainspiratörer, sparade recept och hade en bild av vad jag ville göra
Det blir några "spillbitar" som är perfekta att avnjuta medans du bakar. Numera är vi så effektiva att viliksom glömmer bort att ta det lugnt, därför slår jag idag ett slag för avkoppling och vila
Normalt sett brukar jag inte göra gubbröra mer än en gång per år och det är vid semestern då jag brukar inleda första semesterdagen med en gubbröremacka och en kall pilsner, mest bara för att tala om för mig själv att om det är någon tid på året som det skall livsnjutas så är det då
Smörgåstårtan. Det finn ju dom som är duktiga och så finns det dom som är DUKTIGA. Jag har själv inte gjort någon av dessa utan jag ville bara visa er ett par riktigt snygga tårtor
Busenkel tårtasom nästan är som en chokladbiskvi. Låt kallna helt och vispa sedan på lägsta hastighetentills den får konsistenssom smörkräm eller kraftig chokladmousse
För en tid sedan fick jag ett mail med frågan hur man gör en tårta utformad som en studentmössa. -) Som jag tidigare har skrivit om är det svårt att få till svart färg genom att färga själv (bättre är det då att köpa färdigfärgad sugarpaste eller marsipan), så istället för att låta studentmössan ha grådassigainslag får den ha lite blått isig =)Beskrivningen hoppar över de första stegen i processen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.