Häll upp smeten i en bakform täckt med bakplåtspapper (alternativt smörjd och bröad). Ta ej bort kanterna på bakformen utan låt den sitta kvar tills du är klar med alla steg i receptet
lite matfett till att smöra formen med. Häll den i formen. Rör ihop alla ingredienser till cheescakesmeten och häll den i ett jämnt lager ovanpå chokladsmeten i formen
13 små burkar krossad ananas (á 140g avrunnen vikt). Platta ut degen i en pajform om 27 centimeter i diameter. Slå fyllningen i pajen och grädda i 175°C i 40 minuter
Tryck ut kexbotten i en springform med löstagbar kant. 1400 g digestivekex. 14 ägg, ekologiska. 1Kexbotten400 g digestivekex 200 g smör. 1Cheesecakesmet600 g Philadelphia 1 förp Kesella 10 % 1 dl strösocker 1 dl maizena 1 vaniljstång (endast fröna) 4 ägg, ekologiska 1 dl vispgrädde 200 g vit chokladSätt ugnen på 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.