Bara Bak

Bara Bak

Pavlova med apelsincurd

Pavlova med apelsincurd

3 äggvitor 3 dl strösocker 0,5 msk citronsaft 0,5 msk majsstärkelse. Apelsincurd1 citron, saft och skal (ekologisk) 1 apelsin, saft och skal (ekologisk) 3 dl strösocker 2 ägg 100 g smör, kallt
Jitterbuggare

Jitterbuggare

4 1/2 dl vetemjöl. 1 dl socker. 200 g smör
Vaniljbullar

Vaniljbullar

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 25 gram jäst 3 dl mjölk 0,5 dl sirap 0,5 tsk salt 100 gram smör , mjukt 1 l vetemjöl Fyllning 100 gram smör 0,5 dl vaniljsocker 1 dl florsocker Garnering 1 st ägg 1 odefinierad pärlsocker Köp receptet
Rosenbröd

Rosenbröd

Ingredienser Portioner. ca 15 stycken 50 g smör 2 1/2 dl mjölk 25 g färsk jäst 1/2 tsk salt 5 - 6 dl vetemjöl (5-6 dl motsvarar 300-360 g) 1 ägg (till pensling) sesamfrön eller vallmofrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5