IngredienserPortioner. 8 1 gul lök 3 msk smör eller margarintillstekning 8 enbär 1 kg älgfärs 2 dl vispgrädde 2 ägg 1 msk salt 2 tsk timjan 1/2 tsk mald vitpeppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Utsikt från Skansen Kronan efter en låååååååång och pulshöjande vandring upp till toppen. Att fylla och lindainkycklingfiléeriskinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Efter en dags vandringi djurparken så var man ganska trött, middageni dag fickbli en enkel men endå väldigt god kycklinggryta med kokosmjölk och nudlar
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en litenbit ädelost. Gratinerai 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. 50 g rödvinbärsgelé. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Det har varit ett riktigt soppväder de senaste dagarna här iJämtland. Sopptider. I dubbel bemärkelse, för sopparna har verkligen behövt regnet så de kan växa på sig
Vi har en mycket duktig odlare av Ekologiska örter här iJämtland. Grön Citronsås. Citronmeliss, eller Hjärtansfröjd som den också kallas, är en av sommarens givna gröna inslagiminbalkongodling
Äntligen känns det som våren även har kommit upp tillJämtland. Idag packade viin oss ibilen efter jobb och skola, för att åka till stugan och äta middag
Nu är våren riktigt på gång här iJämtland. Vårkänslor Jag önskar all mina läsare en trevlig långhelg. Från och med idag lägger jag inlite gamla favoriter på min andra blogg, Birgittas Mat i Dalarnas Tidningar
Delikatesser från Jämtland Så här års finns det mycket lokal mat att frossa i här iJämtland. Det har fyllts på i frysen från jakt, fiske, bärplockning och grönsaksodling
Njut av en riktigt gammaldags fiskrätt från Jämtland. Harr fångad i älven vidmin hemby Ja, det var ju inte jag som lyckades få upp dem, utan min systerdotters pojkvän
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.