Jag kan tänka mig att en ganache skulle givet ett bättre resultat men fudgen blev pricken över i. Jo, självklart är man en snäll mamma och bakar cupcakes med hennes favorit smaker - choklad, vanilj och polkagris
Detta är chokladkolamed pepparkaka, mandel, kokos och flingsalt. Smält kokosolja och tillsätt honung. Chokladkolamed pepparkaka, mandel, kokos och flingsalt
Idag startade jag upp morgonen med en härlig lyxig chocolate bowl, i form av choklad-banan-glass (eller smoothie hehe för den smälte lite under tiden jag fotade) med massa goda garneringar
Detta är kokosglass garnerad med ekologisk banan, raw cacao nibs, eko. Jag har redan gjort massvis som jag dessutom visat här på bloggen, och denna glass jag vill visa igen idag är en kokosglass som kan göras på tre olika sätt
Med en botten av karamelliserade cornflakes får vi det krispiga, därefter har vi en rik choklad-ganache och till sist som grädde på moset, dekorerar jag medchokladfrosting
Det var smördegskakor med russin eller korinter, chokladsnittar, kolakakor, pepparkakor, drömmar, havrekakor och så var det kärleksmums som jag gjorde i långpanna
Detta är "no bake" choklad-avokado-ganache bars med en krispig chokladkola-botten". Annars skulle jag definitivt gjort en sådan kategori, och detsamma med en kategori tillägnad alla mina chokladrecept (finns ju en hel del sådana här på bloggen
) Så jag testade en enklare form och med apelsinsmak, eftersom jag älskar apelsin och choklad. Dessa underbara mandelkakor är gjorda med ett figolli recept, jag har bara tillsatt apelsin i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.