Kakan är saftig och god och passar fintihopmedglasyren. Jag älskar verkligen den här glasyren, skulle lätt kunna äta upp den utan kaka, supergott men inte så nyttigt kanske
Det var smördegskakor medrussin eller korinter, chokladsnittar, kolakakor, pepparkakor, drömmar, havrekakor och så var det kärleksmums som jag gjorde i långpanna
På Toves baka liten kaka blogg(som jag verkligenrekomenderar)hittade jag recept på god chokladig tårtabotten som var saftig och lite tungoch en suuupergod chokladfrosting som jag fyllde och täckte tårtan med,jag hade även krossade polkagrisar mellan
Vänta till kakan svalnat och bred sedan på glasyren. För att få den goda glasyren gör du så här. Ridångick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen medrödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
En skvätt limoncelloi smeten och dom blev riktigt goda. Hade varit mycket godare med enbart chokladsmaken för att citron smaken skulle ha fått styra upp alltihopa
Glasyren hör egentligentill en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-bottenistället för en högre torrare kaka under
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa medlite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.