Då lövbiff inte är det billigaste köttet (speciellt om man som jag vill handla svenskt) och sällan finns på extra pris blir det tyvärr inte den typen av kött här hemma så ofta som jag annars skulle vilja
Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bär det av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Dom torkar ganska snabbt så dom bör förvaras i platspåse när dom kallnat. Stek sen på medelhög värme i en stor torr stekpanna utan fett en dryg minut per sida, lägg upp bröden på hög i en vikt bakduk så dom håller sig mjuka och smidiga, borsta bort överflödigt mjöl om det behövs
Blanda samtliga ingredienser till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå in i plastfolie och ställ i kylen i en timme
Villdu dock varva med att ibland göra dem på ett nyttigare sätt så testa gärna att göra som jag. Men så gott som all skräpmat går att göra till en nyttigare variant av den, om man inte vill äta originalvarianten förstås
Har du detta kaffebrödet med dig till stranden så blirdu populär… hihi. Speciellt när vi skulle åka och bada så blev det margaretakakor, nästan som skorpor och väldigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.