Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skrivenav Maria Wirén
Innan servering så toppar du varje filé med tunnt skivad rödlök och ett par skivor stekt bacon. Det viktigaste äregentligen inte exakt hur man äter utan att man mår bra avdet och att man ärmedveten om sin egen kropp och sin omgivning
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och detär ju en dag som vi skruvar möbler
Skölj sedan av saltet och torka auberginen. Och när vi ändå är inne på ämnet topping (smidig övergång) så kan vi väl prata lite om de här auberginskivorna som jag toppade med ungefär allt jag hittade i kylen
Smaka av med några nypor rörsocker strö, och eventuellt mer salt eller peppar. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare tvåav de månader som jag upplever som årets tyngsta
Enfavoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Extra festligt blir det om det serveras med en klick lösvispad grädde elleren god vaniljsås. Eller arbeta ihop för hand, då ärdet bra om smöret är lite mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.