Jag kokar marmelad varje år. Favoriten är Apelsin och wiskymarmeladen men den här också god. Jag gillar ju inte när det är för mycket skal i så den här passar mig fint
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Det var inget särskilt den dagen men man kan överraska dom man tycker om med något extra ändå tycker jag
DEN VACKRA KYCKLINGEN. DEN VACKRA KYCKLINGEN. Jag ska på en gång varna er för bröd receptet, jag höftade totalt, om ni inte känner er så bekväma med att höfta fram deger använd ett pitabrödrecept eller dylikt
Gör chevréröran först. Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
För ungefär 7 år sedan var jag i Moskva och där åt jag så klart borsjtj, deras goda rödbetssoppa. För någon vecka sen hittade jag syrade rödbetor i mataffären och köpte en burk
Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Denna soliga söndag avslutas med en persikopaj med kolatouche, jag fullständigt älskar dessa dagar då man har tid i köket att strosa runt och plocka och greja och liksom kreativiteten skapa något under tiden man håller på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.