Dessutom är det så otroligt vackert att pryda middagsbordet med. God kväll, go vänner=) Jag tänkte kika in en snabbis och ge er lite inspiration till att baka ett otroligt gott brytbröd med kesella i
Välj själv hur du vill forma ditt brytbröd. Brytbröd. Skriv ut Brytbröd. I helgen var det 30-års fest här hemma och som tillbehör till buffén hade jag bakat ett supergott brytbröd som alla tokgillade
Jag kokar marmelad varje år. Favoriten är Apelsin och wiskymarmeladen men den här också god. Jag gillar ju inte när det är för mycket skal i så den här passar mig fint
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Det var inget särskilt den dagen men man kan överraska dom man tycker om med något extra ändå tycker jag
Smula ner jästen i en stor bunke. Tillsätt vattnet och rör om tills jästen har löst upp helt. Rör ner honungen, saltet och mjölet och arbeta till en smidig deg
Nu har jag bakat ett brytbröd efter receptet som jag berättade om tidigare idag. Ett riktigt gott brytbröd som är trevligt att lägga fram på buffébordet
Bullarna kommer sedan att jäsa ihop, så det bildas ett fint brytbröd. Flytta försiktigt över det färdiggräddade brytbrödet till ett galler och låt sedan brödet svalna under bakduk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.