Ska banne mig be Jonas ta litebilderidagochskicka över så att ni får se hur långt vi har kommit. Ojojoj, nu har det dröjt lite väl lång tid sen senaste inlägget som syrran gjorde
Det är litesvårt att veta ivilken ände vi ska börja redogöra för er om vårfantastiska mat- ochvinresai hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det blilite som en följetong i några inlägg framöver
Eftersom det är glutentrådarna som "binderihop" brödet och håller ihop det så att det kan jäsa bra åt alla håll och kanter, är det nästan alltidsvårare att få ett glutenfritt bröd sådär luftigtoch högt som ett vanligt bröd
Med lite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra iStigLindbergtallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Speciellt en frusen, regnigochblåsig dag efter jobbet, visstvill man egentligen sätta sigtill bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinnsverkligeninte med vissa dagar
Den är bara litenyttigare. Är du glutenintolerantoch längtar efter mannagrynsgröt. Inga problem. Jag har kommit på att om jag smörjer in botten med lite kokosolja innan jag kokar upp mjölken så släpper gröten lättare
En litenbit honungsmelon. Tycker att ni borde testa så snart som möjligtoch passa på att äta utomhus innanSverige ger upp vårenoch återgår tillfebruariväderigen
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Det är Ankis syrra som står för receptet ochi hennes variantligger det både rödlök och purjolök, det är säkert liteolikavilka sorters lökar som hamnar ilöksillen
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfiloch ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.