tills bullarna är gyllenbruna och smuldegen fått lite färg. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 1baconGör så här. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Skär ca 2 cm breda strimlor. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
, "ett klassiskt i-lands problem" som tyvärr också smittat av sig på alla kontinenter, vi lever i en tid där överproduktion och slit och släng konsumtion är en dygd mer än en last, och i en tid där vi strör omkring oss sopor som om det var en hederssak och en plikt och till på köpet anser oss berättigade till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.