Jag fick tips från en fantastik kollega om Kungsörnens glutenfria bröd. Och även om det va fantastiskt gott så kunde jag inte låta bli att pilla lite i receptet, lägga till några saker, ändra lite och göra det till min egna version
Lördagsmiddagen hemma hos oss tidigare ikväll blev en gudagod fisksoppa. Om det är något jag lagar extremt sällan så är det just soppor av olika slag och fisksoppa är inget undantag
Gör rent gurkorna väl. Skiva gurkorna. Blanda ihop socker, salt och senapsfröna. Varva gurkor, socker/salt/senapsfröna, ättikan och dillkronorna I en stor bunke
Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkor i grym marinad. Receptidén dök upp i mitt huvud i april förra året, då jag hade hågen ställd på leverans av fredagstapas som inte blev av
salt & peppar. 2 ägg 1/2 dill salt & peppar. Lars mormor Annie bodde i huset vi bor nu. Hon dog 2001, men finns fortfarande med oss på flera olika sätt
Plättlätta och smarriga recept gillar vi eller hur. Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
För 6-8 personer. Blev bjuden på denna ljuvliga dessert på stället där jag jobbar extra. Helt oemotståndlig, och jag gillar egentligen inte ens desserter särskilt mkt i vanliga fall
Runebergs bakelseRunebergstårtan, ett tjockt, cylinderformat bakverk uppkallat efter J. L. Runeberg, började bakas av gästgivaren och sockerbagaren Lars Henrik Astenius i Borgå på 1840-talet och hörde till skaldens favoritbakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.