Hej därute alla. Välkommen vackra august. Nu är vi hemma och har haft en helt underbar semester. Visserligen var det väl kanske i varmaste laget i mellanåt där uppe i Härnösand, det var ju till och med rekordvärme just där i hela Sverige ett par av dagarna
När jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om i höstas
Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Ett bra mode för övrigt, eftersom kött som får puttra länge blir mer lättsmält för kroppen
Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
Jag är en riktig kärring, ja kaffekärring alltså. Älskar mina tidiga mornar med nybryggt kaffe, mina fikastunder vid elva och tre med kaffe och en bit choklad och mitt kvällskaffe uppkrupen i soffan efter maten, ja där emellan slinker en och annan kopp ner också
Sommaren. Den här varma, vackra sommaren kom emellan mig och bloggandet. Inspirationen till bloggande har varit lika med noll, inspirationen till matlagning nästan lika så
Medan solen och värmen ännu hänger kvar passar vi på att njuta av den så länge det går. Vi sitter ute på altan och äter och passar på att äta somrig mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.