Har aldrig tillagat stek på vildsvin så jag googlade fram ett recept av Jens Linder. En enkelt kryddad stek med en fräsch smak av citron och till det en god brunsås på skyn att skopa in med sked
Blir kanske inte som detvar tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Ibland går detinteatt rädda allt men man kan tänka om och göra något annat av det misslyckade
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Det är inte ofta jag lagar mat med korv för jag är helt enkelt inte jätteförtjust i det, men ibland gör jag undantag för det finns vissa korvrätter jag tycker om
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Budapestrullen gjorde verkligen succé när släkten var här och firade Zack. Det går förstås att använda annan frukt eller bär, men vi här hemma älskar hallon så det fick bli det
Nej, precis - det finns inga skäl till attinte göra det. Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.