KARINS FRUKOST – Raw food & vegan, Karin Haglund. Är boken för alla som vill börja dagen lite grönare. Karin är en kär vän och en otroligt inspirations källa för mig och för så många andra
En dryck jag särskilt förknippar med sommar, sol och värme är Smoothie. Det är ju nu som det finns så mycket goda bär och färsk frukt som kan användas i tex en
Så roligt att se att det kommit in en recension av Bakery+ Mariannsockret. Det är exakt så som Rebecka skriver det är drygt och inga bismaker – ett fantastiskt gott och fint socker tycker alla här hos oss
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
I torsdags bjöd jag på rabarbercheesecake som dessert efter en god grillmiddag. Ett nytt recept för mig och som jag åter igen hittat i det numret av Icakuriren där det fanns flertalet recept med rabarber som huvudingrediens
Turkisk matkrönika i Jämtland. Nu är vi inne på sista veckan här i Alanya. Vädret har inte visat sig från sin bästa sida i vinter, det har varit riktigt kallt och rått senaste dagarna
Den här kakan har kommit till med inspiration från Theresia Erneborgs senaste bok "Sött från förr" som jag berättade om igår (glöm inte att anmäla dig till utlottningen av boken förresten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.