Kändisar vi såg skymten av var Pamela Andersson, Paolo Roberto, Mats-Eric Nilsson (Äkta Vara), Reene Voltaire, Elisabeth Johansson (lakritsdrottning, kokboksförfattare)
Det går så klart att byta ut fruktsocker mot vanligt socker, för den som inte bryr sig om det. Ta då ca ½-1 dl socker. 1-2 msk fruktsocker (honung funkar nog också bra)
Ni vet “det går lika bra med selleri”-snubbarna. Nobis – klassikern som skapades av Werner Vögeli på 50-talet på Operakällaren. Mannen som gav inspiration till Werner och Werner på tv på 80-talet
Tillsatser och e-nummer. Anledningen till varför det kan vara svårt att få en glasklar definition av clean eating har mycket att göra med att det inte är en diet
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagen på er)
Jag har gjort våfflor, förförsta gången i mitt liv. ) Vi har inte haft något våffeljärn men häromdagen kom mannen hem med ett så sagt och gjort så har det gräddats 2 sorters våfflor i värmen, puh
Skala och kärna ur avokadorna. Lägg i en skål tillsammans med kakao, vatten och max. 1 dl honung. Mixa till en jämn smet och smaka av med pressad juice från citronen
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. Det var en nöjd och glad nybliven 1-åring som stupade i säng i kväll. Du behöver (ca 10-12 port). 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. Grädda mitt i ugenen 20-30 min tills pajen fått fin färg. Matpaj ca 10-12 port. 2 förpackningar krossade tomater
Jag testade därför att byta ut den traditionella fisken i mitt gamla recept mot kokta kikärtor. vitlök och örter eller kanske paprika eller varför inte gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.