Skriv utFacebookTwitter Julköttbullar. Julköttbullar för mig är de som innehåller kryddpeppar men självklart kan dessa smaksättas på annat sätt också, exempelvis med lite finhackad ansjovis + anjovisspad eller kanske med vitlök och persilja
Hål tillgodo och njut den. Receptet var med i Expressens LCHF-tidning november. Lägg tinade hallon i en kastrull och hetta upp dem till sylt konsistens, mixa med mixerstav
Ta ut och låt svalna. Knaprig chokladbotten med en ljuvligt krämig cheesecakefyllning med fyllig apelsinssmak, toppat med en chokladswirl som gör kakan lite extra julfin
· Olja in en marmorskiva (eller bakplåt eller silkonmatta) ordentligt med en smakneutral matolja. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
Rör matfett och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och vispa emellan. Blanda ihop mjöl, bakpulver och frukten innan du blandar ner allt i smeten
metall med smör eller olja. Skär filodegen i 16 rutor. Grädda 10-12 minuter tills. 16 rutor ca. - blev bjuden på dessa raringar till först rykande het glögg och
Tryck ut dem i engångsformar av aluminiumfolie eller papper. Blanda samman mjöl, socker, smör, apelsinskal och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad
häll ut i en bakplåtsklädd form. häll över fudgesmeten i den skålen och vispa med elvisp. men nu är barnens kalender fylld med både överasskningar som bio och julshows biljetter på ridskolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.