Beer Can Burgers, eller som Maibritt och Mattias skrev - "Heart attack burgers". Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, i tidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingen grillning hann ske av dessa spännande burgare
a, och namnet på tidningen är "Whisky&Bourbon". Däremot har vi ett recept till er på en riktigt enkel middag med spätta och en tips för alla er whiskyälskare därute
I begynnelsen av vårt virtuella kök hade vi en rubrik på ett inlägg som fick en del att höja både på ett och två ögonbryn och fundera på hur vi smaksatt vår spätta egentligen, när dom läste "Whiskyoch spätta"
Öl nummer två från bryggare Borg hälldes upp i glasen och spred mjuka, juliga dofter runt bordet – The Pepperkake (eller Tomtar & Troll, bestäm dig Borg)
Blanda ner japansk soja, kinesisk soja, ginger beeroch stjärnanis. Ibland tar jag en kasse för att få lite inspiration och man inte alltid har fantasi att veta vad man ska laga för middag
Varför inte frysa in klyftor och käka som glass och minnas sin barndoms isande tänder när man bet i den iskalla apelsinen, eller kanske koka en marmelad som får smak av whisky om man istället vill känna sej lite vuxen
—–. whiskyoch smör. En klunk whisky. Den där mättande, rustika kärnfödan som förutom sina prisvärda och hälsomässiga egenskaper går att kombinera i det oändliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.