Extra len och krämig konsistens får du genom att använda en bra och god kokosmjölk. Jag brukar ta hälften kokosmjölkoch hälften vatten så att chiagröten heller inte blir för mastig
Lägg chiafröna i vattnet tillsammans med saffran, kokos och fikon. Jag har den senaste tiden läst en del omayurvedaoch försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Som ni kanske vet så är jag uppvuxen i Borlänge så jag tackade glatt ja och pallrade mig dit kvällen innan och sov över hemma hos mamma med visioner om att morgonen därefter bli förklarad profet i min egen hemstad
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Men när jag tänker på att blanda godis och bakverk så tänker jag på den gudomliga Oreo tryffel tårtan
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär. Rör ner det smälta smör tillsammans med det uppvispade ägget i mjölblandningen
Häll över glasnudlarna ner i pannan & rör om. Skär kycklingen i små bitar som du sedan steker. När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.