. Nu är jag less på julmaten och julsmakerna. Det blir ju ganska mastigt med all kola, choklad, nötter och skumtomtar även om det är hur gott som helst mitt i julandet
Ett litet vackert paket av uppländska vaktelägg för endast 45 kronor. Efter Bondens egen Marknad i lördags hade vi vänner på besök och i vanlig ordning bjöds det på fina vaktelägg från Tjärdalen fågel
Döda Poeters Hembryggeri (DPH) har tillsammans med Pipes of Scotland ordnat med provning och presentation av Uppländska bryggerier, och sådant tackar man ju inte nej till
Nyårsafton, som firades lugnt med trerätters och distansfyrverkerier över de uppländska slätterna. Eftersom alla vet att Sandra Beijer alltid har de bästa idéerna så känns det ändå safe att härma henne
På den uppländska landsbygden ↑ närmare bestämt. ett hej. Tänkte bah kika in och vädra dammet ur detta lelle bloggrum och meddela att jag är åter i Sverige
Vi känner ett starkt stöd bland våra kunder för det vi gör och vi hoppas förstås att priset kan bidra till att ännu fler väljer mat som är bra för miljön och klimatet, säger Henrik Johansson, ordförande i uppländska Sju Gårdar
Källa "Det Uppländska köket" 2 liter standardmjölk. Mjölken kokas upp. Av ägg, vetemjöl, potatismjöl och filmjölk vispas en redning som tillsätts mjölken, denna får nu endast sjuda
Jo, till receptet på min uppländska förrätt. Eftersom hittarecept. se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
. Nu går jag kanske händelserna lite i förväg, det är ju inte så kul att avslöja nyårsdesserten i förhand, men det gör jag i alla fall för jag provgjorde den nu ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.