Godkväll. Här kommer receptet på den sagolikt goda pastan jag gjorde igår kväll. Åh, de är så goda. Till 2-3 portioner1 fpk färsk tagliatellemycket olivolja och lite smör att steka i1 vitlöksklyfta0,5 gul lök0,5 liten chilifrukt100 g god salami (jag använde en italiensk lantsalami)pinjenötter70 g spenat0,5 dl vitt vin0,5 burk lätt soltorkade körsbärstomaterparmesanricottaHacka lök och vitlök. 100 g god
Till middag ikväll gjorde jag spaghetti Carbonara. Så enkelt att slänga ihop och sååå gott. Jag får göra en reminder till mig själv att laga till det oftare
Sätt ugnen på 180 grader, varmluftsugn. Börja med att skala och hacka morötter. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Igår bakade jag den här goda kakan som smakar jul tack vare alla kryddor. Kakan är mjuk och fluffig och det knapriga täcket på toppen passar finfint till
Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Stek champinjonerna tillsammans med Aromat och svartpeppar i en stor stekpanna tills de får fin färg
Den här pastarätten är mycket smidig, tar inte ens 30 min att tillaga och resultatet blir så gott. De flesta tror att man har lagt ner mycket mer tid och möda på rätten, så om du vill imponera på någon är det bara att sätta igång
Sätt ugnen på 180 grader, varmluftsugn. Börja med att skala och hacka morötter. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Låt tomatsåsen stå länge på spisen och bubbla, ju längre desto godare och mer fyllig smak. Häll i en burk med körsbärstomater och en flaska passerade tomater, jag föredrar Muttis tomstsåser då de är så otroligt smakrika, men även Kung Markattas, Delizies eller Zetas är också goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.