Ugnspannkaka
Engdahls Blogg
Engdahls Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Det här är ett recept som vi gör lite då och då. Smidigt och lättfixat.
  • 4-6 portioner Du behöver:
  • 8 st ägg
  • 2-3 paket bacon, eller kassler om du fördrar det
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 50 gr smör
  • 250 gr keso naturell
  • 150 gr fet mild ost (gräddost) som du tärnar
  •  
  • Så här gör du
  • Fördela smör och bacon eller kasslern i långpanna eller en ugnsfast form.
  • Stek i ugnen tills du tycker att köttet har fått fin färg eller knaprighet.
  • Vispa ägg och grädde och tillsätt sedan keso.
  • Det räcker att du bara rör om så att keson fördelar sig lite, inte mer.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.