Servera biffarna med sin sky, potatismosoch inlagd gurka. Tillbaka i en matgenre jag känner mig hemma i efter äventyret med pumpa i en förfärlig och misslyckad rätt
Ochpotatismoset måste smaksättas med smör och muskotnöt. Häll av vattnet och mosa potatisen med en gaffel (jag föredrar när där är lite bitar i, men vill du ha en helt len puré, så ta stavmixern till hjälp)
Rör ihop köttfärsen tillsammans med ägg, ströbröd, senap och kryddor. Smaka av med kryddor. Skiva upp löken till ringar och stek dem sedan gyllenbruna i smör
Servera medpotatismosoch eventuellt mer av bostongurkan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.