Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. Den här fiskrätten är inte särskilt märkvärdig i sig, men såsen gott folk
När fisken är färdig lägger man på det hackade baconet och serverar med potatispurén och ärtorna. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt
Kontrollera att fisken är klar genom att den är vit i färgen och fast i köttet. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Till middag idag lagade jag lite fisk i ugnen som jag serverade tillsammans med stekt blomkålsris. Vi är lite dåliga på att äta fisk så jag har lovat att nu försöka bjuda på det minst en gång i vekcan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.