Vi börjar med att köra den i ca 10-15 minuter på 225° för att ge svålen lite yta, därefter sänker vi temperaturen till 90° och låter den tillagas under ca 6-8 timmar. ca 1-2 msk rosmarin, 1-2 msk grovsalt och 3 vitlöksklyftor – ihop mortlade. In med allt i ugnen på 225° i ca 15 minuter, därefter lite mer vin (ca 1 dl) och en näve färsk salvia. ca 1-2 msk rosmarin. 1-2 msk grovsalt
Mandelpraliné200 g socker80 g vattenen droppe vitvinsvinäger200 g mandel(jag använde oskalad)Man börjar med att koka upp vatten och socker till 180 grader. När termometern visar 150 grader sätter man in mandel i ugnen(200 grader) för att rosta den. 200 g socker. 200 g mandel. 200 grader
Det här har varit en riktigt efterlängtad helg. Planen var lite barnledig tid och lata dagar,. men så fort Viggo åkte till mormor och morfar i går morse började vår galet långa to-do-lista betas av
Resterande 20% av tiden använder jag Sukrin, Sukrin melis och Sukrin Gold och den sistnämnda tycker jag är fantastisk att använda istället för brunt socker och det ger en fyllig, nästan kolaliknande, smak i bakverk. 200 g mandlar. 1-2 tsk vatten. Värm ugnen till 200 C. 2. I dag på förmiddagen var jag på ett möte med Another Brother för att diskutera ett spännande projekt inför 2015. 200 g mandlar. 1-2 tsk vatten
Inför påsken hade jag lite ledigt och tänkte att nu minsann – Levain är ju inget man bakar sådär på impuls, utan det är verkligen ett projekt, åtminstone första gången
802005-3370. 2,5 dl socker. 2,5 tsk bakpulver. 2. Jag tycker tårtbotten blir bäst i en 24 cm form. 2 msk hett vatten. 2 dl grädde. Krama ur dem och häll ca 2 msk hett vatten över dem, rör runt så att de smälter. Detta lager räcker till en tårta som är ca 24 cm. 2 dl vispgrädde. (Rör om var 10-20 sek i micron. 2 msk varmt vatten. 200 g florsocker. 2,5 dl socker. 2,5 tsk bakpulver. 2 msk hett vatten. 2 dl grädde. 2 dl vispgrädde. 2 msk varmt vatten. 200 g florsocker
Jag vet, lite udda. April 7, 2016 09. ca 260 g blötlagda kikärtor (400 g med vattnet i konserven). 2 tsk honung. 2. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en gyllenbrun färg. 260 g soaked chickpeas (400g with water in Konserven)1 tsp vanilla aroma1 dl peanut butter2 teaspoons honey1 teaspoon baking soda1 pinch of salt100g dark chocolate (at least 80% cocoa)Do this. 2. Bake the cookies in the middle of the oven for about 20 minutes or until they have a golden brown color. ca 260 g blötlagda kikärtor (400 g med vattnet i konserven). 2 tsk honung
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Igår när jag gick å la mig förberedde jag blötläggning av bönor för dagens olika projekt. 200 C – 35 minuter. 2 msk krossade tomater. 2 skivade vitlöksklyftor. 1/2 – 1 msk hackad chili. 2 msk polenta. 200 C. 2 msk krossade tomater. 2 skivade vitlöksklyftor. 1/2 – 1 msk hackad chili. 2 msk polenta
Många projekt som ska slutföras och många resor är ingen bra kombination. 2 dl grädde. 2 msk fiberhusk. 1-2 nypor salt. 2 dl grädde. 2 msk fiberhusk. 1-2 nypor salt
Så nu är det fullt kaos här hemma i köket sen igår då vi började vårat projekt. 2 burkar Milda vitlök & örter. 2 dl matlagningsgrädde. Låt allt koka upp och sena stå och småsjuda i 15-20 min. 2 burkar Milda vitlök & örter. 2 dl matlagningsgrädde
Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er. Energibars ca 12 st. 2 dl havregryn. 2 dl russin. 2 äggvitor. ca 12 st. 2 dl havregryn. 2 dl russin. 2 äggvitor
Låter kanske lite udda, men jag lovar, det blir så bra tillsammans. 75 g smör1,5 dl vetemjöl1 dl grahamsmjöl1-2 msk kesellaKöttfärsröra. 300 g köttfärs1 vitlöksklyfta1 gul lök1 buljongtärning2-4 msk tomatpuré50 g rökt skinkasalt, pepparlite vattenOstsmet. 2ägg2 dl crème fraîche2 dl riven ost2 msk riven parmesanTopping. Skivade tomater1 tsk hackad basilika2 msk hackad persiljaArbeta ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut degen i en pajform. Förgrädda pajskalet i 200°c i 10 minuter. Grädda i ca 15 minuter i 200 grader. 1-2 msk kesella. 2-4 msk tomatpuré. 2 ägg. 2 dl crème fraîche
Han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mirakulösa spa-behandlingarna men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han får samma udda diagnos som de andra gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.