I går så blev det kycklinggratäng till middag och här kommer receptet. Kycklinggratäng5 kycklingfileer200 g kycklingost med smak av tomat, basilika och vitlök (fjällbrynt)4 dl turkisk yoghurt (Går bra med creme fraiche om man hellre vill ha det)1 tsk fransk senap3 msk teriyakisås200 g bacon2 msk hackad persilja2 dl riven ostpersilladesaltvitpepparsmörGör så härStäll ugnen på 225 grader
Invänta total tystnad och sedan applåder. Jag älskar pannacotta. Det är en lättlagad dessert som går att variera i oändlighet och som går att förbereda, men mest älskar jag pannacotta för att det är så vansinnigt gott
Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Hela osten försvann på mindre än 10 minuter i tystnad – så gott var det. Att servera varm ost är inget ost, och allt som oftast brukar jag baka camembert och äta den som fondue
) veckor i Thailand har också medfört en total tystnad här på bloggen. Long time no see. Vi har haft ett riktigt långt brejk från vardagen och allt vad matlagning heter – lyxen med att vara hela sju(
Trots en månad av tystnad så har inte denna lilla bagare varit alldeles sysslolös. Det har bakats lite av varje, men inte så mycket surdegsbröd som man skulle kunna önska
Jag är ensam hemma o njuter av tystnaden o lugnet och har faktiskt bakat lite. I veckan när jag var hemma o vabbade med en förkyld Ida och jag visste att Olivia skulle komma hem på lunch så lyxade jag till det med vår favoritsallad - Caesarsallad med hemgjord caesardressing
Tystnaden i skogen är sån där som är öronbedövande och som man inte kan höra på så många ställen. Vilken dag det var i går, rena rama högsommarvärmen och grillosen låg säkert tätt över fler städer än vår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.