I går på nyårsafton hade jag gjort en Budapestrulle till efterrätt. Det är en marängrulle som innehåller mandel, och är fylld med grädde och frukt eller bär
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.