Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Barnsligt goda blev dessa kakor. Ca 18-20 st. 18-20 st Dumlekolor. Dela nu degen i 18-20 bitar. Grädda nu ca 8-10 min. 1 Ca 18-20 st. 18-20 st Dumlekolor
2-3 dl kokos. Lägg bakplåtspapper i en ugnsform (minimum 40x40 cm) Häll smeten i långpannan och grädda 15-20 minuter i nedre delen av ugnen. 2-3 dl kokos
Förra året och året innan var dessa kakor otroligt populära bland er läsare. Många av er la upp bilder på instagram och mailade mig bilder av era egna ”slice n’ bake” kakor
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Sirapssnittar - Endast grunddegen. Jappgodis - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Daim - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Jappsnittar - 6 st "styck" jappgodisar, (delade i grova bitar). Daimsnittar - 6 st daim "styck" daimgodisar (delade i grova bitar). Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
och efter några minuter har du goda kakor. Grädda i 175 grader i 6-8 minuter. Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu
På en tidsdag med lite tid och tomt skafferi blev dessa kakor perfekta. Banan- och havrekakor 2 mosade bananer 4 dl glutenfritt havregryn Exempel på smaksättning
Dela degen i 40 delar som du rullar till bollar, ca 1,5-2 cm i diameter. Grädda kakorna i 200 grader ca 15 minuter. 2-3 msk kakao. Grädda mitt i ugnen 5-15 minuter tills de har fått fin färg. 2-3 msk kakao
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 15-18 min. Rör ihop allt till en smet och låt den sjuda på svag värme i ca 8-10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.