Så här är ett vermontiskt recept på två luftiga rågbröd. Smörj två avlånga formar. Knåda inte degenför mycket utan, bara forma två limpor och lägg i formarna
Så denna gång delar jag med mig av inspiration fråntvå andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat i verkligheten i min lilla stad efter tre fantastiska dagar i Visby
Som jag skrev om igår, bordet var dukat i sprakande höstfärger med servetter i samma nyanser. Vitt bröd med en klick färdigköpt isahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban
Om mig. KitchenNg3. Hej. Anna Lena heter jag för er som inte redan känner mej. En frisör med egen salong,hus,3 barn och ett brinnande intresse för kost & hälsa
Och jag har haft sån träningsvärk både igår och idag. Den är kompakt men väldigt saftig, har en friskhet från blåbären och lite tuggmotstånd från kokosflingorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.