Stycka dem så du kan frysa in fyra fina filéer, fyra lår och fyra vingar. Var du halvkass på att stycka kycklingen lär det finnas nog kött kvar för en soppa till två personer
Fast mest handlar det väl om att jag inte har fått så mycket intressant matlagning gjord på sistone, så det får bli dessa marinader istället - lagom till nationaldagshelgen då ett gäng grillar lär gå varma i vårtavlånga land
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Här är treav mina favoriter att testa sig fram med. Allra bäst blir den såklart om man experimenterar tills man hittar sin alldeles egna favoritkombination…
Det funkade jättebra och gav en lite mildare viltsmak år köttbullarna. Då gjorde vi också de köttbullar som finns med på bilden här ovan, men i år fick vildsvinsfärs ersätta älgfärsen
Häll över den avsvalnade lagen och låt helst sillen stå i kylen ett dygn innan servering. Jag har sett att många är inne på bloggen och söker efter recept på sill, så här kommer recepten på sill som jag gjorde i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.