7 veckor
sen bestämde jag mig för att se vad som hände om jag la på ca.1 mil i veckan på min träning… kroppen svarade bra, men vågade inte köra någon kvalité alls…
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa migsjälvpå axeln. och som tur är har jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
Jag lägger det marinerade köttet i påsaroch därefter in i frysen. Jag gör dessutom egen marinad och marinerar ungefär sex olika paket där två av dessa blir i form av grytbitar
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Vi inledde kräftskivan på vårt trädäck, som en slags officiell invigning, då det "i princip" är klart
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott recept på pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Instagram är numera mitt forum för matdokumentation, och det var gensvaret från min gamla vän A som fick mig att inse att jag måste se till att åtminstone jag själv kommer ihåg hur det gick till när soppan tillagades
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.