I kväll har viätit en riktigfavoritfrånmin barndom. Tror att det var småskålarna med bland annat kokos, ananas, nötter, frukt och grönsaker som gjorde rätten till en favorit
Så denna gång delar jag med mig av inspirationfrån två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat iverkligheteniminlilla stad efter tre fantastiska dagar iVisby
Bild lånad frånAftonbladet/Biobloggen. Ibland när jag går igenom gamla recept/inlägg här på bloggen, inser jag att det är många jag helt har glömt bort
Minamatminnenfrån våra vistelserifritidshuset är oräkneliga. Nu är huset sålt, och jag kan bara hoppas att de nya ägarna kommer njuta lika mycket av stället som vi själva gjort
Flankstek gickfrån klarhet till klarhet. Det blir lätt så, när man hittar en ny favorit. Ta flanksteken direktfrångrillen, och lägg den iresting butter i formen
En kompromiss har blivit att föräldrarna får bidra mer till julmaten samt att vidragit ner på antalet rätter och verkligen tar favoriterna, som vi nämnde ovan
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
från Västerbotten" för att den innehåller västerbottensost. Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk
Idag har jag fixatlite pajer, dels till dagens middag, men även tillmidsommar. Det blev köttfärspaj till dagens middag, och ost/gräslökspaj samt en test som blev ansjovis/ostpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.